Met acryl beschilderde foto's, ook hier geïnspireerd op muziekstukken. De fotoschilderijen zijn opgespannen op een 10cm diepe kader zodat er op de zijkanten ruimte is ontstaan om teksten te plaatsen die ook weer gebaseerd zijn op het muziekstuk waarvan vertrokken is.

uit 2005 tot 2005 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Battersea

2005

Gemengde techniek: foto beschilderd. Foto en beschildering uitgewerkt naar de compositie: 'Battersea' van Alex Callier van Hooverphonic.

Come what may

2005

Gemengde techniek: foto beschilderd. Foto en beschildering uitgewerkt naar de compositie: 'Come what may' van David Forster voor de musical-film 'Moulin Rouge'.

Coup de foudre

2005

Gemengde techniek: foto beschilderd. Foto en beschildering uitgewerkt naar de compositie: 'Coup de foudre' van Berger/Plamadon van het muziekspectakel 'Starmania'.

Magenta

2005

Gemengde techniek: foto beschilderd. Foto en beschildering uitgewerkt naar de compositie: 'Magenta' van Alex Callier van Hooverphonic.

Padam

2005

Gemengde techniek: foto beschilderd. Foto en beschildering uitgewerkt naar de compositie: 'Padam' van Glanzberg/Contet in een uitvoering van Ute Lemper.

Picture

2005

Gemengde techniek: foto beschilderd. Foto en beschildering uitgewerkt naar de compositie: 'Picture' van Gudmundson/Bos/Voet in een uitvoering van Tres Tigres Tristes.

Renaissance Affair

2005

Gemengde techniek: foto beschilderd. Foto en beschildering uitgewerkt naar de compositie: 'Renaissance Affair' van Alex Callier van Hooverphonic.

The disire for the blue world

2005

Gemengde techniek: foto beschilderd. Foto en beschildering uitgewerkt naar de compositie: 'The disire for the blue world' van Nicholas Lens.

The world is mine

2005

Gemengde techniek: foto beschilderd. Foto en beschildering uitgewerkt naar de compositie: 'The world is mine' van Alex Callier/Arnaert/Geerts van Hooverphonic.